Shimano-Shimano Cues Rd-U6020-11 Sgs Arka Aktarıcı 11 Vites-{BARKOD}
Shimano-Shimano Cues Rd-U6020-11 Sgs Arka Aktarıcı 11 Vites-{BARKOD}

Shimano Cues Rd-U6020-11 Sgs Arka Aktarıcı 11 Vites (1501221179)

İndirim Oranı : %8 İndirim
Fiyat : ₺2.450,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.250,00(KDV Dahil)
Barkod : 4550170171940

Shimano CUES RD-U6020 11 Vitesli Arka Vites Değiştirici


SHADOW RD teknolojisine sahip Shimano CUES RD-U6020 LINKGLIDE 2 x 11 vitesli arka vites değiştirici, yumuşak ve güvenilir vites değiştirme performansıyla etkileyicidir. Bu güvenilir 2 x 11 vitesli arka vites değiştirici, yumuşak ve tanımlanmış vites değiştirme olanağı sunar ve düz gidonlu trekking ve günlük bisikletler için tasarlanmıştır. E-bisikletçiler aynı zamanda E-BIKE RATE tasarımı sayesinde güvenilir ve dayanıklı performanstan da yararlanır.
Uzun ömürlü üstün bileşen sistemi: Shimano'dan CUES LINKGLIDE RD-U6020 11 vitesli arka vites değiştirici
LINKGLIDE, ayaklarınızın ucunda zar zor hissedebileceğiniz vites değiştirirken sürekli olarak daha yumuşak, daha eşit pedal çevirme olanağı sunar. LINKGLIDE'ın optimize edilmiş vites geçiş kapısı tasarımı, vites değiştirme ve pedal çevirme akıcılığını etkileyebilecek atlamaları önlemek için dişliler arasında daha yumuşak bir geçiş sağlar. Bu tasarım iyileştirmesi özellikle daha büyük kuvvetler nedeniyle pedal çevirme şokunun daha belirgin olduğu dışa doğru vites geçişlerinde belirgindir.

Aktarma organlarının dayanıklılığı, yüksek torklu e-bisikletler ve aynı viteste aylarca veya yıllarca sürüş yapabilecek günlük sürücüler için çok önemlidir. LINKGLIDE, her zamankinden daha uzun süren yumuşak ve kararlı vites değiştirme sağlar. LINKGLIDE'ın yeniden tasarlanan kaset dişleri, önemli ölçüde daha kalın bir tabana ve yüksek tork uygulamalarında aşınma direncini büyük ölçüde artıran benzersiz bir pahlara sahiptir. Kaset dayanıklılığındaki bu artış, sorunsuz sürüş performansını uzatır ve aşınmanın neden olduğu zincir atlamalarının meydana gelmesine kadar geçen süreyi uzatır.
Özellikler - Shimano CUES RD-U6020 Linkglide 2x11 vitesli Arka Vites Değiştirici
Patikalarda, çakıllarda ve şehir sokaklarında istikrarlı aktarma organları performansı
Düşük profilli tasarım, arka vites değiştiriciyi çok çeşitli sürüş sahnelerinde engellerden korur
Toplam kapasite: 48T
Maksimum düşük dişli: 45T (2x11 vitesli)
Kalıcı e-bisiklet performansı sağlayacak şekilde tasarlanmış ve test edilmiştir

Yalnızca LINKGLIDE vites değiştirme sistemiyle uyumludur


Kullanım: MTB, Trekking, E-Bisiklet
Grup: CUES U6000
Modeli: RD-U6020-11
Montaj: Doğrudan bağlantı (Geleneksel)
Teknoloji: Gölge RD
Derecelendirmeler: SGS Tipi 2x11 vitesli
Uyumlu zincir: LINKGLIDE, HG 11 vitesli
Maks. dişler büyük dişli: 45T
Min. dişler büyük dişli: 45T
Maks. dişler küçük dişli: 11T
Min. dişler küçük dişli: 11T
Maks. Ön Fark: 14T
Toplam Kapasite: 48T
Kasnak kafesi
Tip-SGS uzun
Malzeme
Alüminyum
Paslanmaz çelik
Çelik
PA-GF
Renk
Seri rengi


Teslimat Kapsamı


1 x Shimano CUES Linkglide RD-U6020 11 vitesli Arka Vites Değiştirici

 


Teknolojiler

LINKGLIDE, uzun ömürlü kusursuz vites değiştirme ve pedal çevirme performansı sunar. LINKGLIDE, önümüzdeki yıllarda gelişen bisiklet türleri ve sürüş stilleri için stressiz sürüş ve sahiplik deneyimlerini destekleyecektir. Kalıcı günlük aşınmaya dayanacak ve çok amaçlı bisikletler ve yüksek torklu e-bisikletler için kalıcı vites değiştirme ve pedal çevirme performansı sağlayacak şekilde üretilmiş olağanüstü dayanıklı bir aktarma organıdır. Sağlam bir şekilde tasarlanmış kaset tasarımı, aktarma organlarının aşınmasını önemli ölçüde azaltırken vitesleri sorunsuz bir şekilde yukarı ve aşağı kaydırır. LINKGLIDE, uzun süreli performans sağlayan nihai yardımcı aktarma organıdır.

 

 

LINKGLIDE Temel Özellikler


Uzun ömürlü, yumuşak ve kararlı vites değiştirme ve pedal çevirme performansı.
Optimize edilmiş vites geçiş kapısı tasarımı.
Sağlam kaset dişleri, vites değiştirirken ve yüksek tork altında sürüş sırasında hasara karşı dayanıklıdır.
SHIMANO STEPS – E-bisikletleri yeni bir seviyeye taşıyor
SHIMANO STEPS, SHIMANO Toplam Elektrik Güç Sistemi anlamına gelir. Bileşen grubunun gelişimi, bir yandan SHIMANO'nun mükemmel entegrasyon fikrine, diğer yandan bir e-bisikletin öncelikle bir bisiklet olması gerektiği düşüncesine dayanmaktadır. Bu, rahat ve doğal yol tutuşu ve sürüş davranışının yanı sıra pedal çevirirken dengeli güç gelişimini de içermelidir. SHIMANO STEPS konsepti, bisikletçilerin doğa deneyimini ve sağlıklı egzersizi olağanüstü yumuşak motor desteğiyle birleştirmesine olanak tanır.

SHIMANO SHADOW RD


Mekanizma arka vites değiştirici SHIMANO SHADOW RD, daha agresif sürüş için tasarlanmıştır. Süper düşük profilli tasarımı birçok avantaj sağlar. Düşük profili ve tek gerilimli yapısı nedeniyle vites değiştirici, zorlu sürüş koşullarında zincir desteğine çarpmaz. Sonuç, pürüzsüz ve sessiz bir performanstır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR